Stjärnor och Tränare

Under FCH Sportlovscamp 2016 kommer det finnas gott om världsmästare, stjärnor och några av världens bästa tränare. Du kommer få chansen att under fyra dagar träna under ledning av bland annat:

linusnordgren_sslhel_004

Linus Nordgren: Center som är nyckelspelare för sitt FC Helsingborg och i Svenska landslaget. Linus har bla ett VM-guld på sin meritlista och under den senaste säsongen i FCH gjorde han sammanlagt 62 poäng.

 

 

 

 

 

janikukkola_sslhel_033
Jani Kukkola:  Extremt betydelsefull och bidrar alltid till att göra sin omgivning bättre för både FC Helsingborg och finska landslaget, där han också blivit världsmästare. Kombinerar kraftfullhet och speed som gör honom svårstoppad. Under den senaste säsongen i FCH gjorde han sammanlagt 44 poäng.

 

 

 

danieljohnsson_sslhel_003

Daniel Johnsson: En av Skånes och Sveriges största innebandyprofiler. Även känd som ”Magic” tack vare det esset i rockärmen han alltid bär med sig i form av zorrofinten. Han var FC Helsingborgs bästa målskytt under senaste säsongen trots att han skadade sig innan slutspelet.

 

 

 

juhakivilehto_sslhel_025

Juha Kivilehto: Backgiganten är tillbaka i FCH. En av världens bästa backar med en speluppfattning som få. Given i det finska landslaget och såväl VM-guld som finsk mästerskapsguld på meritlistan.

 

 

 

 

magnusanderberg_sslhel_039

Magnus Anderberg: FC Helsingborgs nuvarande tränare, som tidigare varit lagkapten för FCH i Superligan. Magnus går in på sin tredje säsong som SSL-tränare. Han har lett FCH till slutspel två gånger i rad och i våras tog han laget till en historisk semifinal.

 

 

 

kentgöransson_sslhel_043

Kent Göransson: Manager för FC Helsingborg som innan dess var svensk förbundskapten mellan 2007- 2011. Även en sejour som förbundskapten för Norge. Kent har en imponerande meritlista och har en mångårig erfarenhet inom elit- och breddidrotten.

 

 

 

Gör som våra stjärnor och var med under FCH Sportlovscamp by Helsingborgshem 2016. Anmäla sig till campen gör man HÄR.